Η υπηρεσία foodplan.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να σας κρατάει υπό έλεγχο και στο σωστό διατροφικό δρόμο. Είναι μια καινοτόμος, αυτοματοποιημένη μέθοδος αδυνατίσματος με κατανόηση στην προσωπική σας εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας. Σας βοηθάει να ακολουθείτε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής, εκπαιδεύοντάς σας στην τροποποίηση της διατροφικής σας συμπεριφοράς, με τελικό στόχο την προαγωγή της υγείας σας.

Η υπηρεσία είναι απλή στη χρήση και εύκολη στην πλοήγηση. Σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε και μόνοι σας επιστημονικά αποδεδειγμένα συνδυασμούς τροφίμων για απώλεια βάρους-λίπους, μέσω των επιλογών που σας δίνουμε απλά κάνοντας κλικ στα τρόφιμα.

Ζήστε αυτή την εμπειρία σχεδιασμένη να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας προς καλύτερη υγεία και απώλεια βάρους. Άλλωστε τα οφέλη για την υγεία ξεκινούν μόλις από το πρώτο 24ωρο. Γίνετε μέλος στο foodplan.gr και απολαύστε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να νιώθετε τύψεις!

Η υπηρεσία αυτή δημιουργήθηκε απο τους αποφοίτους Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, διαιτολόγο-διατροφολόγο Σταύρο Σχίζα, τέως διευθυντή του τμήματος κλινικής διαιτολογίας και μεταβολισμού του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και τη Τζίνα Βερονίκη, διαιτολόγο-διατροφολόγο, ιδιοκτήτρια της εταιρείας Personaldiet.